Presentació de l’estudi ‘Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats’

tempsLa sensació de pobresa de temps per part de les persones treballadores de les entitats socials i la vivència desigual sobre el temps per part d’homes i dones, i segons la seva categoria professional són alguns dels factors que analitza l’estudi ‘Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats. Diagnosi per avançar cap a una organització eficaç, sostenible i igualitària’, elaborat per DDiPAS amb el suport del Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures de l’Ajuntament de Barcelona.

El document fa palès que la incidència de les mesures de gestió del temps a les entitats socials és major en els homes i en les persones amb càrrecs directius. En aquest sentit, planteja la necessitat d’encarar les mesures de millora organitzativa prenent en compte el desigual repartiment de treballs domèstics i de cura, aspecte que es dóna també a la societat en general. D’altra banda, les entitats han d’afrontar la dificultat objectiva de fer compatible l’atenció a les persones usuàries amb les necessitats del personal contractat.

La presentació de l’informe comptarà amb la participació de Jordi Via, comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària; Sara Berbel, gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local; Fina Rubio, presidenta de DDiPAS i Gemma Altell, membre de la junta directiva de l’entitat. Tindrà lloc dimarts 15 de novembre a partir de les 11h a la seu de DDiPAS (Via Laietana 54- 1a, Barcelona). Confirmeu l’assistència a donesdirectives@acciosocial.org.

Anuncis

Quant a Dones Directives i Professionals de l'Acció Social

Xarxa que treballa per augmentar la presència i la visibilitat de les dones en l’àmbit social.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s